Fina människor



Man kan nästan säga att jag har jullov nu, även om det känns skönt så kommer jag sakna allihopa på förskolan. Samtidigt som jag vet att plugga är rätt för mig just nu så vet man ändå inte om det är rätt, egentligen. Äsch, det är nog bara för att jag trivs så himla bra där och känner mig som en av dom. Att jobba med barn måste vara världens bästa jobb, helt klart.

Jag började min ledighet med att rensa inne på badrummet, alla korgar med allt skit som man har där och oj vilken skillnad det blev. Nu har vi nästan ingenting i dom, utan bara det man måste ha i dom.
Så nu kokar jag potatis, ska väl ta en dusch snart också så att man känner sig som människa igen. Och nu när jag är ledig så ska jag försöka göra något varje dag tänkte jag, rensa något skåp eller rengöra något, så att man inte bara sitter.

Har dessutom haft huvudvärk sen lördags, en hemsk sådan. Det går inte över med alvedon och nån annan smärtlindring får jag inte ta, så jag har druckit vatten och vilat mest. Men man blir så irriterad för att man måste ligga ner och vila bara för huvudet, kroppen har hur mycket energi som helst - och jag måste ligga ner.
Men igår var det skönt att ligga, jag kom hem från jobbet vid fyra och hade sån himla huvudvärk.. la mig i sängen med datorn och slog på en film, tog en godispåse och lite dricka och sen mådde jag riktigt bra! Lite socker i kroppen och huvudet på kudden, kändes som att jag kunde ligga där hela veckan.

Nu är nog potatisen klar.


En liten skillnad



Ibland ser jag knappt nån skillnad på mig själv,
men som nu så ser man ju det svart på vitt att
jag har ju faktiskt gått ner lite, i allafall 56 kilo :)
Det är ju faktiskt lite bra!! ;)


Lucia

Jag har varit ledig idag, väldigt skönt måste jag ju få säga. Dock jobbar jag inte så mycket just nu, men så är det ju runt jul. Men snart börjar jag ju plugga också, det ska bli skönt faktiskt.. att få slippa pendla fram och tillbaka!
Men i morgon ska jag iväg en stund faktiskt, skönt att få komma bort och göra något också..man får väl passa på att ta det lite lugnt innan plugget sätter igång för då blir det väl fullfart!!

Något riktigt lucia firande har det ju inte blivit av eftersom jag inte jobbat, annars sjunger vi ju med barnen ute och fikar. Det är riktigt mysigt! ;)

Dessutom, har ju jag gått ner ytterligare ett kilo så snart är jag nere på ett stort del mål som jag nog inte kommer fatta!! Behåller det för mig själv och mina allra närmaste dock, jag väljer att hålla mycket för mig själv och det är bara för att folk inte behöver veta allt!! Berättar nog när jag känner mig mer redo..

Men jag kan dela med mig av en annan sak, min röda vecka har ju aldrig fungerat riktigt för mig.. men nu ni! Nu är det fullt ös verkligen! Men har haft riktigt ont, men det är ju inte så konstigt om inte den varit igång på så många år. Det satt bara 56 kilo "ivägen" ;P

Tänkte att jag skulle mäta mig nån dag runt midjan, kan jag ju ta en bild så man ser hur mycket jag tappat. Kan kanske vara kul?  Vi får väl se! :)

Tjohej!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!