Före bilder

Vem är det här? Hur kan man ens låta det gå såhär långt? Fast på något sätt ser jag mig själv fortfarande såhär, någonstans inom mig. Ibland undrar jag "vart satt dom där 60 kilona?" jo nu ser jag, ÖVERALLT!


Varsågod Anna!

Jomenvisst ser ju jag också nu att det är skillnad,
men känner mig inte sådär. Fasiken va konstigt egentligen!
Men varsågod Anna, en bild tagen i morse!

Spegelbilden

Vem är det egentligen i spegeln? Det är nån smalare version av mig, men jag känner inte igen henne.

Bilden av mig själv var ändrats, kollar jag inte mig själv i spegeln så tror jag att jag är minst lika stor som jag var förut. I morse kollade jag mig i spegeln när jag tog på glasögonen och tänkte "Fan va stora glasögonen är..". Men så ser inte jag mig själv, utan glasögonen ser nog liten ut på mig fortfarande som dom gjorde förr.. mitt ansikte är fortfarande lika stort som förut, kinderna är fortfarande lika stora som förut så glasögonen ser små ut.. Det är så jag tror att jag ser ut när jag inte kollar mig i spegeln. Det är helt SJUKT!

Samma med vikten, jag väger fortfarande lika mycket som jag gjorde innan.. tror jag om jag inte kollar mig i spegeln..brukar ofta kolla mig i spegeln för att försöka fatta att jag inte är så stor längre.. men det är svårt, riktigt svårt att förstå.

Torrbollen

Det tar ett tag mellan mina inlägg nu, men det har varit så himla mycket med allt. Stefan jobbar jämt tycker jag och jag pluggar hela tiden. Snart orkar man inte ens ta tag i hemmet längre utan allt ligger mest, städning - vart finner man tiden till det och orken? Idag har jag tagit mig tiden till att göra en total rengöring av mig själv, nu på vintern blir min hud så himla torr och jag brukar vara flitig med att smörja in mig men nu har det inte blivit så. Och håret ska vi inte ens prata om, det är så torrt och fult nu. En färgning skulle sitta fint, men finns ingen tid till att färga ens känner jag. Både jag och Stefan är trötta nu, långt till semestern - lite för långt! Man är inte trött fysiskt direkt, men trött på att inte kunna vara hemma och bara  v a r a !

Dessutom, mitt i allt plugg och jobb så fyllde ju jag år OCH fick hem blommor av världens bästa Stefan där det stod "Grattis på födelsedagen". Sen fanns det ett till kort där det stod "Vill du gifta dig med mig?" JAA! Självklart!
Planeringarna sätter igång i huvudet nästan direkt, det blir nog bra hur det än blir! :)

NU ska jag ta tag i pluggningen, har precis svalt en macka och ska sätta igång nu.
Hoppas ni har en bra dag! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!